La nova CEO de Yahoo! és més propera a Microsoft

Compartir

Segons publica el bloc especialitzat en noves tecnologies All Things Digital, ambdues companyies haurien reprès les converses per arribar a un acord en matèria de cerques i publicitat en línia. Podria ser aquest el principi d’un nou intent d’adquisició per part de la multinacional de Redmond?

Redacció – Segons informa en exclusiva el bloc All Things Digital, especialitzat en la indústria tecnològica i la Web 2.0, Yahoo! i Microsoft han tornat a seure juntes a la taula de negociacions, aquest cop per discutir un possible acord en matèria de cerques i publicitat en línia. El bloc cita “fonts properes a les negociacions” sense revelar-ne la seva identitat.

La nova ronda de converses, que no ha estat admesa ni desmentida per cap de les dues empreses, ha estat facilitada pel canvi de CEO a Yahoo!, resultat de la caiguda en desgracia de Jerry Yang en fracassar l’intent d’absorció llançat per Microsoft fa un any, i que ha portat a la direcció del gegant d’Internet a Carol Bartz, procedent de la direcció d’Autodesk. De fet, i segons continua afirmant All Things Digital, les converses haurien inclòs un “cara a cara” entre Bartz i Steve Ballmer, CEO de Microsoft.

Les fonts esmentades pel bloc indiquen que l’oferta de Microsoft no inclou l’absorció parcial o total de la multinacional d’Internet, malgrat que havent-hi declaracions per part de Ballmer i altres alts càrrecs de la companyia de Redmond manifestant reiteradament l’interès de la seva companyia en el pioner d’Internet, no seria d’estranyar que aquest fos un primer moviment d’aproximació a Yahoo! per a culminar amb una nova oferta de compra.

Copyleft 2009 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)