La “nova Motorola” torna amb força a Europa

Compartir

El Moto X, terminal flagship de la companyia nord-americana, acompanya el Moto G que ja estava disponible en el vell continent, de moment en tres països però sense opció de personalització.

El nou Motorola Moto X

El nou Motorola Moto X

Després de l’adquisició per part de Google de la divisió de terminals de Motorola, la històrica companyia nord-americana havia abandonat alguns mercats totalment (com el cas de l’espanyol) o de manera parcial. El llançament del nou Moto X -només per al continent americà-, primer terminal de l'”era Google” a Motorola, semblava confirmar l’empetitiment del mercat al qual optava Motorola. Però el replegament sembla haver acabat, i la nord-americana comença a estendre novament els seus tentacles fora del continent americà.

Els mercats francès, alemany i britànic rebran l’actual flagship del fabricant nord-americà, que s’afegirà al Moto G que ja es pot trobar en aquests i en més mercats europeus. Els llocs web de Motorola en aquests respectius països ja mostren la novetat.

Però el Moto X arribarà al “vell món” en condicions substancialment diferents a les del “nou”; en primer lloc, no pot ser personalitzat, a diferència del seu homòleg americà al qual se li pot escollir color i fins i tot material de la carcassa posterior en el moment d’encarregar-lo en línia.

El seu preu també diferirà, però no en xifres; el que ha fet Motorola és ‘trasplantar’ la xifra en dòlars a euros, de manera que el terminal surt més car als consumidors europeus en comparació dels seus homòlegs nord-americans.

És probable que, per a més endavant, el Moto X arribi a més mercats europeus (inclòs l’espanyol), malgrat que de moment no hi ha dates.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

Guillem Alsina
Etiquetes: