La quarta edició del BDigital Apps es repartirà entre dos escenaris

Compartir

Tres dies (del 2 al 4 de desembre ambdós inclosos) i dues seus (CosmoCaixa i l’edifici Media-TIC) per acollir dues fases diferents del congrés sobre aplicacions mòbils de Barcelona, ​​que aquest any buscarà les claus de l’èxit d’una app.

Un moment del BDigital Apps de l'any passat. Imatge gentilesa de l'organització

La principal novetat del BDigital Apps d’aquest any (a més de l’eix vertebrador del certamen, que varia lleugerament en cadascuna de les edicions) és la seva celebració a dues seus diferents: CosmoCaixa -l’antic Museu de la Ciència de La Caixa/CaixaBanc- per a les dues primeres jornades, i l’edifici Media-TIC per a la tercera i última.

El CosmoCaixa s’erigeix ​​aquest any al centre de conferències del BDigital Apps. Per aquesta seu, i en els matins del 2 i el 3 de desembre en sengles jornades que començaran a les nou del matí i acabaran a les dues de la tarda, passaran ponents com Gemma López (Responsable de Promoció, Divulgació i Formació de Barcelona Digital Centre Tecnològic) o Alejandro Campos Magencio (Technical Evangelist de Microsoft), que explicaran als assistents com treure més partit de les seves apps en Windows Phone. O Dionís Guzmán (Brand Manager de Samsung i CEO de Verbia), entre molts d’altres.

L’organització assenyala com a plat fort la keynote de Fabian Hemmert, Design Researcher per al Design Research Lab de la Berlin University of the Arts, que tindrà lloc el dimarts dia 3 a partir de les 13:15 hores.

Basant-se en els experiments i estudis duts a terme en el centre per al qual treballa, Hemmert -considerat un dels principals experts en el futur de la comunicació mòbil- explicarà com poden ser els smartphones del futur, i com interactuaran amb ells els consumidors.

Altres temes que també seran tractats en l’edició d’enguany del BDigital Apps són el mHealth o salut mòbil, i que consisteix en l’ús de dispositius i apps per a smartphones que ens permeten mesurar constants vitals o paràmetres necessaris per avaluar la nostra salut (per exemple , dispositius que permeten mesurar les pulsacions cardíaques, o la quantitat de sucre en sang per als diabètics) de manera que no hàgim d’anar a un especialista tan sovint, o fer-ho sobre la marxa enlloc d’haver d’esperar a arribar a casa o a l’oficina.

També s’estudiaran les claus en la innovació en les apps mòbils, i les estratègies de negoci orientades als mòbils. A la web de l’esdeveniment s’hi pot trobar el programa complet de tots els actes que es celebraran.

En l’últim dia, dimecres 4, l’edifici Media-TIC (seu també de BDigital) acollirà el workshop de Brightcove, orientat als desenvolupadors i que versarà sobre el comportament de consum massiu de continguts de vídeo a través de les apps.

Com a patrocinadors, l’esdeveniment compta amb La Caixa, el programa idigital de la Generalitat, Brightcove, Tecnocom, Microsoft, Nokia i Telefónica. Aquest proper dimecres dia 27 se celebrarà la roda de premsa de presentació de l’esdeveniment, que serà retransmesa en línia.

El Mur Tecnològic, media partner

Com en el cas de la FinApps Party, amb els mateixos organitzadors i en la qual aquesta publicació ja en fou col·laborador en l’àmbit de mitjans de comunicació (media partner), l’acord amb BDigital s’estén també a aquest esdeveniment, del qual n’informarem en viu al llarg de la seva celebració, en el nostre Twitter i a través de la nostra web.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: