La sectorial TIC de l’ANC es presenta avui a Girona

Compartir

L’acte és obert a tothom i dirigit als professionals del sector i els estudiants de carreres tècniques.

Després de la presentació de la sectorial tecnològica de l’Assemblea Nacional Catalana que es va celebrar a Barcelona el novembre passat, ara li toca el torn a Girona, on es presentarà avui dijous mateix.

Serà a partir de les set de la tarda a l’edifici P-IV del campus de Montilivi de la Universitat de Girona, prop de l’estadi del club de futbol local, i l’esdeveniment està obert al públic, malgrat que dirigit essencialment als estudiants de carreres tècniques, professorat i personal de la mateixa universitat també vinculats amb els estudis tècnics, i el teixit professional i empresarial TIC de les comarques gironines, un espectre prou ampli.

Si a la presentació de Barcelona hi va concórrer com a conductor de l’acte, i a títol individual, el nostre editor i director Guillem Alsina, aquest cop ell mateix farà de ponent principal de l’acte, parlant sobre els avantatges que compartarà la independència de catalunya al teixit TIC gironí.

Tot seguit hi teniu el cartell de l’acte d’avui:

cartell presentació sectorial TIC de l'ANC a Girona 13/2/2014

Cartell presentació sectorial TIC de l’ANC a Girona 13/2/2014

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: