La segona generació de la Galaxy Camera és 4G i té objectius intercanviables

Compartir

Connectivitat i àmplies possibilitats personalitzables segons les necessitats, signes distintius d’una càmera que agradarà a una bona part dels aficionats.

La Galaxy Camera NX amb alguns dels objectius que se li poden afegir

La Galaxy Camera NX amb alguns dels objectius que se li poden afegir

Samsung ha volgut donar un pas més pel que fa a les possibilitats de la seva càmera ‘intel·ligent’ basada en Android, dotant-la d’objectius intercanviables i de connectivitat 4G, la qual cosa proporciona als aficionats a la fotografia un conjunt perfecte per treure bones imatges i posar-les en circulació immediatament en serveis online.

L’ús d’Android com a sistema operatiu li confereix, a més, la possibilitat d’usar les apps estàndards i els serveis online més populars per treure directament les instantànies a la Xarxa de xarxes, com poden ser Instagram, Facebook o Flickr entre d’altres.

Amb bona part de les mateixes funcionalitats de programari incloses en el Galaxy S4 Zoom, la Galaxy Camera NX proporciona un sensor de 20,3 Mpx, processador de quàdruple nucli a 1,6 GHz, 16 GB. d’emmagatzemament intern, 2 GB. de RAM, bateria de 4.360 mAh, Wi-Fi, pantalla de 4,8” i Android 4.2 .

Un moment de la presentació

Un moment de la presentació

Però sens dubte, el gran atractiu de la Galaxy Camera NX per als més fanàtics de la fotografia, són les seves lents intercanviables. Fins a una gamma de 13 diferents ha preparat Samsung per a aquells qui vulguin treure-li el màxim suc a la seva càmera connectada, no es quedin sense un zoom molt potent o un gran angular.

Una reflexió potser una mica fora de lloc: tot això està molt bé, però si hom es compra una càmera amb connexió a la Xarxa, i més d’alta qualitat, és per pujar les imatges de manera instantània i poder-les exhibir online o, fins i tot, retransmetre vídeo en viu, també d’alta qualitat. La lògica dicta que, quanta més qualitat, més espai ocupen les imatges i els vídeos, i això és un problema quan ens trobem en llocs amb poca cobertura o entre multituds que col·lapsen tant el Wi-Fi com el 3G.

Però això, evidentment, no és culpa de Samsung que, per tota la resta, ha construït un producte molt interessant

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

Guillem Alsina
Etiquetes: