La sortida de la Xbox One, explicada per TV Girona i a Internet

Compartir

En una nova edició de l’espai “Petites Pantalles” del programa de Televisió de Girona “Té de Tot”, els nostres experts en videojocs van explicar la sortida al mercat de la Xbox One. El vídeo ja es pot veure en línia a través de la web de TV Girona.

Dani Mejías i Santi Joseph, els nostres especialistes en videojocs, van passar ahir pel plató del programa “Té de Tot” de Televisió de Girona i, en el marc de l’espai “Petites Pantalles” (en el qual El Mur Tecnològic col·labora), van explicar la sortida al mercat de la nova generació de la videoconsola de Microsoft, la Xbox One.

Així mateix, els nostres companys també van comentar alguns dels títols que s’han llançat al mateix temps per al nou sistema de vídeojocs, per tal de reforçar la seva oferta competitiva al mercat ara que demà també veurem la presentació de la PlayStation 4.

Continuarem informant-vos de les següents col·laboracions que fem amb Televisió de Girona, així com amb altres mitjans de comunicació.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: