La Universitat de Stanford ofereix formació gratuïta per al desenvolupament d’aplicacions a l’iPhone

Compartir

iPhoneLa coneguda universitat es rendeix a l’encant i la popularitat del telèfon d’Apple publicant un curs que ensenya com construir aplicacions per a ell.

Redacció/Nota de premsa – La Universitat de Stanford és, juntament amb el MIT, una de les institucions educatives i d’investigació en temes tecnològics de referència, rivalitzant l’una amb l’altra i gaudint d’un prestigi difícilment igualable per part de qualsevol altra institució educativa. Per això, qualsevol documentació o curs realitzat per una d’aquestes dues institucions que es faci accessible al públic en general, genera una expectació i interès important. Aquest és el cas de la iniciativa duta a terme per Stanford de publicar un curs de creació d’aplicacions per a l’iPhone/iPod Touch, accessible gratuïtament a través d’Internet.

De fet, el mateix curs es troba disponible a través d’iTunes en el canal educatiu d’aquesta botiga en línia (iTunes U, per Universitat). Per a descarregar-lo, necessitarem tenir instal·lat el programari multimèdia iTunes d’Apple, pel què restringeix el seu ús a les plataformes Mac OS X i Windows. L’avantatge és que podem descarregar el curs al nostre dispositiu mòbil d’Apple, ja sigui un iPhone o un iPod, i seguir-lo a qualsevol lloc.

El curs, ofert per la School of Engineering de la Stanford University, tindrà una durada de deu setmanes i ofereix tant els vídeos de les classes com els documents en PDF. Al llarg de les properes deu setmanes, cada dimecres i divendres es pujarà una nova lliçó a la zona del curs de l’iTunes U. Qualsevol persona es pot subscriure a aquest curs gratuït i les successives lliçons es descarregaran automàticament en el seu ordinador a mesura que estiguin disponibles.

Els requeriments del curs són conèixer i tenir alguna pràctica en programació en Llenguatge C. I és recomanable, a més, tenir coneixements previs sobre UNIX, programació orientada a objectes i entorns de programació gràfics.

Òbviament, aquesta és una molt bona oportunitat per aconseguir un curs de qualitat i gratuït per a totes aquelles empreses i professionals que vulguin actualitzar-se i començar a desenvolupar aplicacions per a la plataforma mòbil d’Apple, la més popular entre els usuaris a dia d’avui.

Copyleft 2009 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)