La UPC organitza concurs de vídeos sobre el món de la informàtica

Compartir

Països CatalansEls interessats poden inscriure les seves creacions fins el 21 de juny, i el guanyador rebrà 2 entrades al Festival FIB Heineken i un bonus de 300 Euros per cobrir l’estada a Barcelona. La temàtica: com la informàtica ha canviat les nostres vides.

I love bitsRedacció – Promogut per la Facultat d’Informàtica de la Universitat Politècnica de Catalunya, s’ha organitzat el concurs “I love bits. La informàtica és més, la finalitat del qual és promocionar els estudis de Grau en Enginyeria Informàtica, fent palesa la importància de la informàtica com a motor de transformació de la Societat i la seva capacitat d’aportar grans millores al benestar de les persones i al progrés.

Els participants hauran de crear un vídeo que il·lustri la idea de que “la informàtica és més”, que gràcies a aquesta disciplina se’ns facilita fer coses que abans no eren possibles, i d’altres són més fàcils i accessibles, o resulten més atractives, o són menys costoses o, simplement, ens fan la vida més agradable i millor.

La participació és gratuïta, i podran participar en el concurs les persones físiques residents a l’Estat Espanyol majors de 16 anys. Els menors d’edat hauran de comptar amb el consentiment dels seus pares o tutors. No podran participar en el concurs el PDI i PAS de la UPC assignats a la FIB.

Els participants hauran de pujar el vídeo a YouTube pel seu compte, no se’ls donarà tot “mastegat” però també és lògic tractant-se d’un concurs relacionat amb les noves tecnologies i amb el que es vol promoure l’ús social d’aquestes.

Una darrera condició és que tot el material inclòs en els vídeos estigui exempt de drets de copyright/propietat intel·lectual, o bé que aquests estiguin correctament llicenciats per a l’exhibició dels vídeos a YouTube.

Copyleft 2009 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina