La videoconsola de NVIDIA, possiblement a la venda en el segon trimestre

Compartir

Representants de NVIDIA ens van confirmar en el CES la possible disponibilitat de la seva videoconsola als Estats Units per al segon trimestre d’aquest. La data de llançament internacional encara és desconeguda.

Tot i que no hem tingut l’oportunitat d’aconseguir un vídeo exclusiu de la nova videoconsola, a continuació us deixem amb algunes imatges que hem pogut obtenir a la fira CES de Las Vegas.

Preguntats els representants de NVIDIA en el certamen sobre quan es podria produir el llançament d’aquest nou producte presentat aquí mateix ens van respondre que per a algun moment del segon trimestre (Q2) d’aquest any per als Estats Units, el que ens deixa una finestra temporal entre abril i juny ambdós inclosos.

Per al llançament internacional no ens van saber donar dates concretes, però es produirà poc temps després del nord-americà. Podríem estar parlant, en aquest cas, d’una finestra entre juny i setembre.

 

Copyright (c) 2013 www.imatica.org
Tots els drets reservats. Es permet la lliure reproducció del titular de la notícia, així com la citació de la URL dins del servidor www.imatica.org sota qualsevol circumstància, però sense reproduir total o parcialment cap altra part del text sense l’autorització explícita per part de l’autor o el mitjà

Guillem Alsina
Etiquetes: