La Xbox es deixa temptar pel format tablet?

Compartir

La divisió lúdica de Microsoft podria estar treballant en una tauleta tàctil dirigida a gamers.

Visió artística de com podria ser un Xbox Tablet

Visió artística de com podria ser un Xbox Tablet

Després del llançament fa unes setmanes de la tauleta tàctil Microsoft Surface, els rumors d’un altre d’aquests aparells han sortit a la llum, encara que aquest cop es tracta d’una cosa lleugerament diferent: un tablet orientat als videojocs sota segell Xbox.

Segons indiquen a The Verge, els haurien arribat múltiples informacions de fonts properes a la companyia de Redmond que apunten a què aquesta hauria començat a treballar en un tablet per a gamers, sota el nom temporal de Xbox Surface.

Segons apunten, aquesta futura tauleta tàctil portaria un processador ARM de Texas Instruments, 288 MB. de RLDRAM 2 i una resolució de 1280×720. Aquestes especificacions podrien veure’s afectades si al final Microsoft es decanta per un processador Intel.

Les fonts esmentades per The Verge també indiquen que la carcassa seria fabricada per la divisió Xbox, independentment del que porti a dins. També comenten que empraria un kernel de Windows, i que la seva funcionalitat seria 100% per a jocs.

De moment, Microsoft dóna llargues i informa que no fa comentaris sobre rumors o especulacions.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: