La Xbox ja pot navegar

Compartir

Internet Explorer ja disponible per als membres d’Xbox Live Gold.

Si ahir anunciàvem el servei de música en línia al qual Microsoft li ha posat el segell Xbox per a competir amb iTunes i Spotify entre altres, avui la videoconsola fa un pas més per convertir-se en l’eix de l’entreteniment multimèdia domèstic: la inclusió en el seu programari del navegador web Internet Explorer.

IE per a Xbox s’inclou en la darrera actualització de la videoconsola, i permetrà navegar per la Xarxa de la mateixa manera que en un PC o tablet. De passada, converteix a la Xbox 360 en un centre d’oci domèstic molt complet, en el que no només s’hi pot jugar, si no també veure vídeo, escoltar música i ara navegar per tota la Web.

Microsoft no ha revelat la versió equivalent en el món PC sobre la qual estaria basada l’edició Xbox, però el nou browser és compatible amb les darreres tecnologies de la Web, com el llenguatge HTML 5.

Més informació

Entrada en el blog de Windows

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina
Etiquetes: