La Xbox One ja accepta emmagatzematge extern

Compartir

La darrera actualització de programari proporciona suport per usar discs durs externs per emmagatzemar i executar videojocs.

L’actualització de juny de la Xbox One permet, entre altres coses, emprar fins a dos discs durs externs per a copiar o moure jocs, aplicacions i expansions. Aquest disc es pot connectar després a una altra Xbox One (per exemple, a casa d’un amic) per accedir als jocs i les dades. En aquest cas, només caldrà validar-se al servei en línia Xbox Live si s’ha adquirit el contingut digitalment, o bé portar el disc si s’ha adquirit en aquest format.

L’avantatge en aquest cas és que no cal descarregar res més d’Internet, serà possible començar a jugar de manera immediata.

Emmagatzematge extern a la Xbox One

Emmagatzematge extern a la Xbox One

Una altra de les novetats que aporta aquesta darrera actualització és la possibilitat d’usar noms reals, podent triar com i a qui deixem que vegi el nostre veritable nom.

Configuració dels noms reals

Configuració dels noms reals

Configuració dels noms reals

Configuració dels noms reals

També hi ha novetats en l’aplicació SmartGlass per a què els usuaris d’aquesta puguin gaudir de l’experiència de OneGuide. Les característiques de televisió i OneGuide estaran disponibles a l’Estat Espanyol al juny.

L’actualització de juny de la Xbox One també inclou un nou hub en el qual es podran consultar els beneficis disponibles per als membres Xbox Live Gold, com Games with Gold i Deals with Gold. Finalment, també s’hi inclou l’opció de triar un perfil per iniciar sessió automàticament a la Xbox One, una altra de les opcions més demanades pels usuaris.

Més informació

Article a Xbox Wire

 

Copyleft 2014 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: