L’ATI Catalunya organitza els Picnic4Working

Compartir

L’ATI Catalunya proposa la creació d’un espai en el qual s’analitzaran els temes o qüestions més rellevants de l’àmbit TIC, comptant amb la presència de persones destacades i rellevants del sector, tant del públic com del privat.

Nota de premsa – Amb l’objectiu de promoure el debat i la divulgació sobre la incidència de les TIC en la societat, l’ATI Catalunya endega aquesta iniciativa, els Picnics4Working, per tal de facilitar trobades entre els professionals de les TIC que puguin esdevenir oportunitats de negoci.

Es convidaran a personatges destacats del sector TIC de Catalunya, els quals introduiran breument un tema rellevant relacionat amb aquest àmbit per, posteriorment, continuar la conversa d’una forma més distesa compartint un refrigeri.

Aquests actes pretenen relacionar el teixit empresarial català amb les administracions per analitzar el nivell d’implantació de les TIC, potenciar la curiositat dels professionals informàtics per temes que l’afecten professionalment i proposar millores per consolidar el sector de les TIC a Catalunya.

El primer dels Picnic4Working tindrà lloc el proper 17 de setembre a la sala d’actes de la UPC School. Edifici Tech Talent Center.

Aquesta activitat és gratuïta i oberta a tothom. Es compta amb el patrocini de Netmind i Datasix, i amb la col·laboració de la Secretaria de Telecomunicacions i la Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya, de la School of Professional & Executive Development de la UPC i de l’Ajuntament de Barcelona.

Dades generals de l’acte

Data: dijous, 17 de setembre de 2009.
Horari: de les 18.30 a les 20 h. (18.30-19.00: exposicions / 19.00 – 20.00: networking).
Lloc: Sala d’actes de la UPC School. Edifici Tech Talent Center.
Badajoz 73-77
08005 Barcelona
Inscripcions: 93 412 52 35 / secrecat@ati.es

Sobre l’ATI

L’Associació de Tècnics Informàtics (ATI), creada el 1967, promou el desenvolupament dels professionals del camp de les noves tecnologies. Facilita als seus socis l’intercanvi d’experiències i la formació per a contribuir al progrés de les TIC, fomentant la seva difusió. Per a això, estudia el seu impacte sobre la societat, manté relacions amb l’entorn socioeconòmic que l’Associació es mou, i col·labora amb altres entitats.

L’ATI és la representant espanyola a l’IFIP, és membre fundador de CEPIS (Council for European Professional Informatic Societies) i és membre de CLEI (Centre Llatinoamericà d’Estudis en Informàtica). En el plànol espanyol té establerts acords de col·laboració o vinculació amb Ada Spain, ASTIC, Hispalinux, AI2 i RITSI.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)