L’ATI i la UOC asseguren la formació continuada als professionals tecnològics

Compartir

Ambdues entitats proposen una bateria de “cursos d’impacte” breus, intensos i 100% virtuals per a què els professionals de les tecnologies es mantinguin al dia, també a uns costos assequibles.

No hi ha cap mena de dubte que un dels maldecaps de les diferents professions i perfils professionals relacionats amb les noves tecnologies és l’estar al dia i anar-se formant adequadament per fer front als nous reptes que contínuament sorgeixen en el sector.

Per a això, dues entitats de tant prestigi com són l’ATI (Associació de Tècnics d’Informàtica) i la UOC (Universitat Oberta de Catalunya) s’han decidit a sumar esforços per oferir una bateria de “cursos d’impacte” (crash courses), formacions breus (de 25 hores) i totalment virtuals per a què els alumnes puguin seguir-les còmodament des dels seus domicilis (o llocs de treball, o el bar al costat de casa) i en les hores que tinguin lliures.

Aquestes formacions començaran el proper mes de setembre, i s’estendran al llarg de tot l’any vinent 2014. Entre els cursos als què ja es poden apuntar els interessats, ens trobem amb, per exemple, “JAVA per a iniciats en programació”, “Anàlisi de Dades en Xarxes Socials”, “Introducció a la programació de sistemes encastats i sistemes operatius en temps real”, o “HTML5 i CSS3”.

A més de l’avantatge de la formació continuada, la realització de cada curs atorgarà a l’alumne 1 crèdit ECTS (European Credit Transfer System). Aquests són crèdits convalidables per les diferents universitats europees en el marc del conegut com a “procés de Bolonya”, la qual cosa pot ser de molta utilitat en altres cursos universitaris realitzats a qualsevol lloc del vell continent.

Els participants que superin els cursos rebran una doble titulació: certificat d’aprofitament per part de l’ATI, i certificat d’extensió universitària per part de la UOC. Aquesta darrera institució formativa serà l’encarregada de la formalització de les matrícules i avaluació dels alumnes.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: