l’ATI i la UOC consoliden la seva oferta formativa ‘Crash Courses’ amb una segona edició

Compartir

Aquests cursos, totalment online, estan orientats a oferir una formació “de reciclatge” als professionals del sector tecnològic que vulguin reorientar la seva carrera professional.

Els Crash Courses, desenvolupats entre l’Associació de Tècnics d’Informàtica (ATI) i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) són formacions totalment en línia, sobre temes puntuals, i l’orientació dels quals és proporcionar als professionals de les TIC una forma de posar-se al dia de manera continuada en les noves tendències i tecnologies que van sorgint cada dia en aquest sector tan dinàmic i, d’altra banda, facilitar l’oportunitat de donar un viratge al seu currículum i la seva orientació professional per poder obrir nous camins professionals i trobar noves feines.

La primera edició d’aquestes formacions es va celebrar el setembre passat amb un èxit notable: prop d’un centenar de professionals ja s’han format en tres cursos diferents (Java per a iniciats en la programació, Anàlisi de dades a les xarxes socials, i Gestió operativa de TI). Això ha dut a la convocatòria ara d’una segona edició.

En aquesta ens trobem que es repeteix el curs d’Anàlisi de dades a les xarxes socials, el qual anirà acompanyat de tres cursos més: Introducció a la programació de sistemes encastats* i sistemes operatius en temps real, Introducció al desenvolupament de programari dirigit per models, i HTML5 i CSS3.

La durada de cadascun d’aquests cursos és d’un mes (quatre setmanes).

* embedded

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

Guillem Alsina
Etiquetes: