L’edició d’enguany de la Volcànica, del 25 al 27 d’octubre

Compartir

Olot acollirà, un any més, la LAN party de la Garrotxa, tres dies en els quals no només hi haurà espai per als jocs, si no també per a les xerrades professionals de difusió de les noves tecnologies.

Una instantània de la Volcànica 2011. Imatge de l'organització

Una instantània de la Volcànica 2011. Imatge de l’organització

El recinte firal d’Olot acollirà, entre el 25 i el 27 d’octubre, la setena edició de la Volcànica, la LAN party de la Garrotxa.

De moment, aquesta encara no ha tancat el programa de xerrades que s’hi impartiran, malgrat que com en edicions anteriors, continuarà barrejant els continguts més professionals amb la difusió més planera adreçada a tots els públics. Totes les xerrades són gratuïtes i no cal inscripció prèvia.

També enguany qui es deixi caure per la party podrà gaudir de la zona de jocs en la qual, i a diferència de la zona accessible a tot el públic, si que cal inscripció prèvia. Entre els jocs que es podran jugar aquest any hi trobem el Counter Strike Global Offensive, League of Legends, Age of Empires II, o Rock Band.

Una activitat lúdica que sempre destaca encara que no es faci amb l’ordinador (tot i que hi té molta relació) és el concurs de ratanca o llançament de ratolins, on no només hi compta la força si no també l’enginy i la punteria.

El Mur Tecnològic, present després de dos anys d’abscència

Després de no haver pogut organitzar cap xerrada en les dues darreres edicions de la Volcànica, El Mur Tecnològic tornarà a comptar-hi amb presència. Serà, concretament, el nostre co-director Guillem Alsina el qui parlarà sobre posicionament i, més concretament, sobre les experiències de posicionament d’aquesta mateixa casa, sobretot en l’àmbit de les xarxes socials.

Serà una xerrada molt interactiva i buscant la participació del públic per tal de convertir-la no en una simple transmissió d’informació unidireccional, si no en un debat enriquidor per a tothom.

En no haver-hi encara fixat el programa de xerrades, de moment desconeixem la data i hora en la qual es durà a terme aquesta, quelcom del que ja n’informarem més endavant igual que amb la resta d’informacions de la party a mesura que aquestes es vagin fent públiques.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: