L’emprenedoria tecnològica gironina té una cita avui al NITS

Compartir

Els creadors de Conductr, un controlador per a Ableton Live en l’iPad, explicaran la seva experiència emprenedora lligada a l’àmbit tecnològic.

Una edició anterior del NITS

Nova edició, avui dijous dia 24, del NITS (Negocis, Innovació, Tecnologia i Societat), esdeveniment organitzat per l’empresa Playbrand amb el suport del Parc Científic i Tecnològic de la UdG, i que com en les darreres ocasions, serà hostatjat per l’Hotel Nord 1901 que es troba al cor de la ciutat de Girona.

En aquesta ocasió, els convidats que explicaran la seva experiència emprenedora lligada a l’àmbit de les noves tecnologies seran Julià Carboneras, Oriol Rosell i Albert Minguell, creadors del controlador Conductr per a l’app d’iPad Ableton Live.

Aquest darrer programa consisteix en un seqüenciador d’àudio digital i MIDI útil tant en la composició com per a les actuacions en directe. I Conductr és una de les formes de controlar i emprar totes les funcionalitats i facilitats que ofereix.

Els tres protagonistes de la vetllada, que començarà a las 20:00, explicaran la seva experiència en llançar l’empresa que hi ha darrere de Conductr, i l’ajut amb el que van comptar des del programa Start-up Catalonia.

Per cloure l’esdeveniment, els assistents gaudiran d’un tastet a càrrec de Portamu, un nou servei de menjar a domicili que permet acostar a les nostres llars el bo i millor de la cuina gironina.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

Guillem Alsina
Etiquetes: