Lenovo compra DigiBrás

Compartir

El fabricant xinès irromp d’aquesta manera amb força en un mercat emergent de gran potencial.

DigiBrás ha estat l'encarregada de comercialitzar el primer ultrabook fabricat al Brasil, d'aparença prou familiar...

DigiBrás ha estat l’encarregada de comercialitzar el primer ultrabook fabricat al Brasil, d’aparença prou familiar…

Lenovo s’ha fet amb DigiBrás, una empresa de fabricació d’ordinadors brasilera, per 147 milions de dòlars. D’aquesta manera, Lenovo fa un pas per expandir-se en un nou i emergent mercat com és el brasiler, en el qual s’hi veuen grans oportunitats econòmiques en l’electrònica de consum.

Brasil és un dels mercats d’ordinadors personals més grans” ha explicat la companyia xinesa a través d’un comunicat, per afegir que “s’espera un gran creixement” en el mateix.

La marca brasilera ha expressat a través del seu blog oficial el seu entusiasme per l’operació. Considera el moviment com el principi de “d’un nou cicle en la seva història” que els permetrà posicionar-se com “una empresa global amb ADN brasiler”.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: