Lenovo IdeaTV K91, el primer amb Ice Cream Sandwich

Compartir

Confiàveu amb moltes marques de televisions però Lenovo ha sorprès a tothom i s’ha animat a ella mateixa a entrar en el món Android TV. Ha presentat el primer televisor amb Ice Cream Sandwich. Quin joguet!

 

Tothom sabia que alguna empresa de televisors presentaria la televisió connectada a Google TV però crec que molt poca gent apostava per l’empresa Lenovo.  Tothom tenia en cap LG o Samsung, que també ho han fet, de moment només LG, Samsung presentarà novetats demà.

L’empresa sota la marca Le Novo, que significa Nova Marca, ha presentat avui hi ha deixat veure el seu televisor sota el nom de K91. És el primer televisor a integrar el sistema operatiu Ice Cream Sandwich de la història.

Les característiques del televisor serien els següents, un processador Snapdragon APQ8060 dual core a 1,5 Ghz, acompanay d’1 GB de RAM i 8 GB de memoria local (ampliable per SD), Wifi, un port Ethernet i conectivitat USB 2.0 per poder connectar directament dades a la televisió.

També cal ressenyar que la nova joguina de molts “androides” vindrà equipada d’una tenda d’aplicacions per augmentar les 100 que vindran pre-instal·lades  al televisor, juntament a la tenda de pel·licules  de pagament, un sistema de control de veu i un altre de reconeixement fàcil associat a una càmera de 5 megapíxels integrada.

Detalls com el preu i la data de llançament de manera internacional encara no han estat publicades però quan ho sapiguem sereu els primers en saber-ho. Això si, serà una passada!

Molta sort des de www.imatica.org. Nosaltres seguim emitin notícies per vosaltres del CES i tot des de la pàgina especial de l’esdeveniment.
YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: