Les entrades del Google I/O s’esgoten en menys de 30 minuts

Compartir

Una bogeria. S’acabava d’obrir el registre farà trenta minuts i ja no queda cap entrada ni acadèmica ni normal. L’èxit de Google amb les seves conferències cada any va donant més per parlar.

Avui farà res s’ha obert de manera internacional el registre per a les conferències de Google amb el seu ja conegut nom, Google i/o. Aquest any s’han superat, en menys de 27 minuts la pàgina ja avisava que no quedaven entrades per a cap dels dos tipus d’entrada de l’esdeveniment del gran cercador.

Algú de vosaltres ha tingut temps de registrar-se? Segurament el nostre company Israel d’Android.es tindrà accés i ho explicarà detalladament tot. Nosaltres hem intentat fer el registre, jo personalment, i no podia avançar en cap moment del primer menú. Quedava carregant-se suposo de l’allau de gent que volia accedir i comprar el seu lloc a l’esdeveniment de l’any de Google.

El Google I/O 2012 serà a partir del 27 de Juny al 29 del mateix mes al Moscone Center de San Fransisco i les entrades costaven més o menys 900 dòlars. Si ets l’afortunat avisa’ns!

Més informació a la pàgina oficial del Google IO

Font oficial 9to5Google

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: