Les millors campanyes virals del 2014

Compartir

La publicitat ha donat un gir de 180º, el terme viral s’ha associat molt a la repercussió que pot tenir un vídeo, imatge o foto per Internet. L’augment de les noves tecnologies i els canals socials està facilitant aquest fenomen, cada vegada més utilitzat per agències i empreses. Aquest any hem vist com les campanyes publicitàries s’estan centrant més en generar emocions al públic que en promocionar en si el seu producte. Hem fet un recull d’exemple d’algunes de les campanyes més virals de l’any 2014.

P & G

Campanya molt emotiva, amb el nom “Gràcies mare”, que la companyia Procter & Gamble va llançar durant els Jocs Olímpics Sochi 2014.

First kiss

Campanya llançada per l’empresa WREN per promocionar la seva nova línia de roba. Un vídeo que va agradar molt, un dels més vistos i compartits, que va donar la volta al món, amb més de 100 milions de visualitzacions.

Save the children

Aquesta és una de les campanyes més impactants que l’ONG Save the Children ha fet mai, tot i que ja té llarg recorregut en aquests temes. Quasi 50 milions de visites.

Samsung

És el selfie més compartit i conegut de la història, que es va realitzar a la gala dels Oscars 2014 durant una promoció de Samsung. Va ser també el tweet més compartit a Twitter de l’any i un format pioner en el món de la publicitat. En aquest cas la imatge va ser més viral que el vídeo.

Always

Sota el hashtag #LikeAGirl, la marca Always va voler demostrar les reaccions amb la frase “fes-ho com una nena”. Què en penseu?

Cardstore

L’experiment va ser crear un treball fictici, publicar l’oferta en diaris i Internet i fer entrevistes reals per oferir l’ocupació amb característiques especials com a temps complet i absència de sou.

Ice bucket

Facebook fins i tot va donar dades sobre aquest fenomen, amb més de 1.000 milions de reproduccions i uns 200 milions de participants. És possible, tot i no tenir números sobre la taula, que es tracti de l’acció viral més important de la història d’Internet. Hi esteu d’acord?

FONT

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: