L’espai radiofònic “l’Internauta” continuarà la seva emissió en format Podcast

Compartir

CibersocietatHo anunciava el mateix Vicent Partal al seu blog fa uns dies, després de que la setmana passada el veterà programa saltés de la Graella de Catalunya Ràdio.

Redacció – La setmana passada es donava a conèixer que el veterà programa (14 temporades a les seves espatlles) no continuaria a la graella de Catalunya Ràdio en aquesta temporada, constituint una més de les polèmiques “neteges” que s’han fet al llarg d’aquests darrers mesos a la graella de l’emissora de la CCRTV (Corporació Catalana de Ràdio i Televisió).

Esperonat per les mostres d’ànim i les peticions de continuïtat que ja va rebre en el moment de l’anunci i durant els dies següents, Vicent Partal va deixar prou clar en una entrada del seu blog a Vilaweb que l’espai radiofònic seguirà exclusivament en format podcast, en el qual ja era líder. En paraules de Partal, “l’internauta ja era un podcast que també l’emetien per ones. Ho tenim fàcil, doncs”.

Des de www.imatica.org donem la benvinguda al nou internauta, que no deixa de ser el de sempre, i recomanem el seu seguiment a tots els nostres lectors com un bon espai de difusió de les noves tecnologies a tots els nivells.

Copyleft 2010 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina