L’experiència d’Android Wear, al vostre smartphone o tablet

Compartir

No és pràctic, però dóna una idea de la interfície d’usuari dels rellotges que emprin la nova plataforma de Google.

Android Police, un dels blogs referència per a la plataforma software de Google, ha realitzat un experiment interessant: analitzar l’SDK d’Android Wear i extreure’n el launcher, la interfície d’usuari que el sistema emprarà en rellotges.

Aquesta interfície no és res més que un fitxer APK, una aplicació que s’executa sobre el sistema base, essent aquest darrer el que depèn del maquinari concret de cada dispositiu. És per això que aquest APK el podem instal·lar en qualsevol dispositiu (com un smartphone o tablet) per a provar-ne la interfície gràfica.

Aquesta és extremadament senzilla, cosa lògica si comptem que s’ha d’executar en uns dispositius amb una pantalla molt petita i, per tant, dóna la informació justa i necessària.

Aquesta fita no és quelcom pràctic per usar en un telèfon intel·ligent, però permet veure com serà la interfície d’usuari dels dispositius que emprin Android Wear abans fins i tot que aquests surtin al mercat.

D’altra banda, i per a aquelles persones interessades, recomanem llegir detalladament tot l’article d’Android Police, i descarregar el fitxer des del mateix blog.

Interfície d'Android Wear. Captura de pantalla realitzada per Android Police

Interfície d’Android Wear. Captura de pantalla realitzada per Android Police

 

Copyleft 2014 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

Guillem Alsina
Etiquetes: