L’FBI revela una investigació sobre Steve Jobs

Compartir

El Federal Bureau of Investigation (FBI) treu a la llum una investigació sobre el difunt Steve Jobs, qui fos cofundador d’Apple.

L’arxiu que l’FBI ha fet públic porta com a codi el 161B-HQ-23908 i conté 191 pàgines. Va ser una investigació a càrrec de George Bush, prèvia a l’oferiment del càrrec públic com a president del Consell d’Exportacions nord-americà a Steve Jobs.

La investigació, filtrada per l’entitat federal, explica entre altres coses que Steve Jobs va prendre drogues il·legals entre el 1970 i el 1975 com ara marihuana, haixix i LSD, mentre es trobava cursant la preparatòria i part de la universitat, però mai les va vendre.

L’informe també diu que, al 1985, Apple va ser objectiu d’una bomba però que la temptativa no va prosperar ja que el sospitós va ser detingut. Finalment, el document conclou que no troba motius pels quals Steve Jobs no pogués exercir el càrrec que li oferia la Casa Blanca.

La resta de l’arxiu es pot trobar aquí: Steve Paul Jobs Part 01 of 01.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: