LG augmenta espectacularment la resolució de les pantalles

Compartir

Immersa en una guerra d’avenços tècnics amb Samsung, la també sud-coreana ha creat un nou tipus de pantalla capaç d’oferir, en 5,5 polzades, una resolució de 2560×1440 amb 538 ppi.

LG ha batejat la seva nova creació com a Quad HD i, per a què ens en fem una idea, la pantalla de 5,2″ del G2 de la mateixa LG amb resolució de 1920×1080 ofereix 424ppi, mentre que la del Samsung Galaxy S4 de 5″ a la mateixa resolució té 441ppi, les mateixes dades que el Sony Xperia Z1. L’iPhone 5S, El darrer i “top” de la gamma, ofereix en 4″ una resolució de 1136×640 a 326ppi.

La definició d’imatge que oferiria un display com el que postula LG, segons informa PCmag.com, seria incomparable però, per contra, la companyia sud-coreana no ha comentat res sobre la despesa de bateria que suposaria.

De fet, la pantalla és de llarg el que més recursos energètics consumeix en els actuals smartphones de gamma alta, que ja comencen a muntar bateries de més de 3.000 mAh.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

Guillem Alsina
Etiquetes: