LG Blast Chiller: Et refreda la llauna en cinc minuts

Compartir

Després de totes les presentacions, LG ha presentat una nevera capaç de refrescar una llauna de beguda en 5 minuts. Nosaltres estem a Las Vegas per explicar-ho tot!

Després de moltes presentacions el CES ha arribat a la calma. Ara qualsevol dels reporters que està a Las Vegas pot anar estand per estand i descobrir, provar i testejar el producte presentat per l’empresa.

Nosaltres com bé sabreu, hem oferit en directe molts esdeveniments del CES, encara hi tenim en Guillem allí, i ens aporta cada dia més novetats. Tot això ha estat possible gràcies a ell.

LG ha presentat varies coses, però la que més a sobtat ha estat una nevera. Si senyors i senyores, la nevera LG Blast Chiller, pensareu que té d’especial? Doncs és capaç de refredar una llauna de refresc en tan sols 5 minuts. Una passada no? 

La capacitat de refrigeració bé marcada per dues llaunes de refresc o el mateix mida d’una botella de vi.

LG Blast Chiller també porta integrat l’última tecnologia d’LG per conservar els aliments en el millor estat, control tàctil i dispensador de liquids o refrigeris.

Només un consell per a LG, seria convenient evolucionar ràpid la nevera a espais per a sis llaunes, seria la clau ppels partits de futbol o entreteniments amb els companys i amics.

Més informació al seu bloc oficial d’Espanya.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: