LG CX2,minimitzant el seu gegant

Compartir

Ja arriba el Mobile World Congress 2012 i totes les empreses volen el seu tros de pastís de l’esdeveniment a Barcelona. LG amb el seu terminal pare vol ficar una aposta nova, més prim i més potent. 

Més novetats, més rumors i més terminals. LG pujarà a l’escenari per presentar el nou terminal. La revolució del seu LG Optimus 3D. Molts diaris i blocs internacionals apunten al nou LG CX2 com l’evolució del seu terminal amb tecnologia 3D.

Farà companyia al seu germà de la casa amb tecnologia 3D i així l’empresa agafarà més mercat i s’estendrà de moment com l’única empresa que incorpora 3D als seus terminals amb Android. Ara bé, presenta una millora de pes i de mida visible simplement amb les 2 imatges filtrades per Pocket.

Les males llengües diuen que el processador serà un doble processador, però jo personalment aposto per un de quatre nuclis, l’empresa coreana no voldrà quedar-se enrere en el mercat i si presenta un gegant ho farà en tota regla.

La part de darrere trobem un parell de càmeres, de 5 mpx, com el seu germà petit, i permet enregistrar contingut en 3D. També s’atreveixen a informar que tindrà una memòria interna de 8GB i connectivitat Bluetooth 3.0 i la clau de la fira, la tecnologia NFC integrada en el terminal.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: