LG G2, el nostre “Millor Producte” del 2013

Compartir

L’LG G2 és una exel·lent elecció com a smartphone, tant per gaudir de serveis online, com per gaudir d’activitats multimèdia de tota mena.

LG G2

Barcelona – 28 de desembre del 2013 – El Mur Tecnològic, com a mitjà especialitzat en anàlisis (reviews) de smartphones, ha decidit concedir a l’LG G2 , smartphone amb sistema operatiu Android, el seu reconeixement anual com a “Millor Producte” del 2013, sobre la base de les proves de producte de telefonia realitzades entre l’1 de gener i el 31 de desembre del 2013.

L’LG G2 és una exel·lent elecció com a telèfon mòbil intel·ligent, tant per gaudir de serveis online, com per gaudir d’activitats multimèdia com ara la reproducció de música i vídeo, la captura de fotografies i gravació de vídeo en Alta Definició.

L’LG G2 té una càmera de fotografies de 13MP, que ofereix un molt bon rendiment, i el seu compacte i estilitzat cos es caracteritza per allotjar una brillant i àmplia pantalla de 5,2″ FULL HD. La reproducció de música digital, en àudio de 24 bit/192Khz, és un altre dels punts d’un dispositiu que també proporciona a l’usuari una longeva autonomia gràcies a la bateria integrada de 3000mAh de capacitat.

L’LG G2 és, sense cap mena de dubte, el nostre “Millor Producte” 2013 en telefonia mòbil.

L’anàlisi del nostre especialista.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: