LG Miracle, el seu Windows Phone!

Compartir

LG arribarà el Mobile World Congress amb l’intenció de ser el centre d’atenció. Intentarà, si no ens equivoquem, renovar el seu terminal amb 3D i presentar coses com aquestes amb Windows Phone. LG Miracle, de gamma baixa a l’abast de tothom.

LG no perdrà l’oportunitat que li deixa Samsung i tots els fabricants de ser el centre d’atenció juntament amb Sony del Mobile World Congress d’aquest any 2012. La sud-coreana presentarà molts terminals renovats i també apostarà per mercats difícils com és el renovat Windows Phone que ara amb el suport de Nokia sembla molt més fort que ara farà un any. Segurament Steve Ballmer ho remarcarà durant el Mobile World Congress i treurà pit del terminal trepidant que tenen.

LG Miracle

Les úniques dades filtrades són que tindria un processador Snapdragon Scorpion amb una velocitat d’1 Ghz, una pantalla NOVA amb resolució WVGA, una memòria interna de 8GB, càmera de 5 megapíxels i gravarà video a 720p, Wifi, Bluetooth i segurament incorporarà el xip NFC que serà el centre de la fira a Barcelona.

Nosaltres segurament el tocarem gràcies als representants d’LG que ens han convidat a un showroom privat amb totes les noves presentacions. Us en portarem molts detalls durant el Mobile World Congress de Barcelona a finals de mes.

 

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: