LG Optimus 4X HD, quatre nuclis per conquerir el món

Compartir

LG una altra vegada. Com molts dels seus terminals, ja sabrem quins són. S’estalvia l’esdeveniment i tothom ja els té en boca. LG Optimus 4X HD, el terminal tot poderós de quatre nuclis.

I una altra vegada, just abans del Mobile World Congress, LG torna a presentar un dels seus terminals per l’esdeveniment. Serà una estratègia de la marca per no fer cap festa o esdeveniment fora de la fira? Segurament si.

L’LG Optimus 4X HD serà el telèfon amb quatre nuclis real de la marca. Tindrà un processador Nvidia Tegra 3 de quatre nuclis com bé hem indicat anteriorment, i la seva velocitat serà de 1,5 GHz. Una pantalla de 4,6 polzades i unes dimensions de 8,9 mm, 1 GB de RAM i 16 GB d’espai intern, serà l’estrella del Mobile World Congress conjuntament amb tots els super terminals de les altres marques.

Les marques com no, s’estan cuidant de superar-se amb les bateries i aquesta no quedarà enrere. Tindrà una bateria de 2150 mAh per quin tenia algun dubte, serà un monstre. Disposarà d’una càmera de 8 mpx i portarà Ice Cream Sandwich de serie.

 

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: