LG Optimus L3, L5 i L7, revolucionant els androids

Compartir

LG Electronics ha fet una jugada molt més que atrevida per arribar a guanyar massa en el mercat de terminals Android. Presenta tres models nous: Optimus L3, L5 i L7.

LG Electronics treu tot l’arsenal just sis dies abans que doni per començada la fira de Barcelona, el Mobile World Congress 2012. La pregunta és: què deixarà LG per sorpendre durant la fira? Fa dos dies va presentar el terminal LG Optimus Vu per fer la competència directa al Samsung Galaxy Note i avui ens sorprèn amb la gamma LG L.

LG vol reanomenar les pantalles amb un disseny nou. L’anomenada  “pantalla flotant”, com ens estem guiant a través de la nota de premsa d’LG Espanya no podem dir exactament què és fins tocar el terminal dins de la fira en la qual tenim cita amb l’empresa.

Els terminals LG Optimus L3, L5 i L7 estaran disponibles abans de començar l’estiu i tots amb l’última versió del sistema operatiu de Google. Android Ice Cream Sandwich 4.0.

El president i CEO de la companyia, Dr. Jong-seok Park, assegura que amb aquesta aposta aconseguiran captar més usuaris..

“Con los smartphones,  a veces se hace un enfoque más funcional, pero con Optimus L-Style volveremos a nuestras raíces como compañía centrada en cómo nuestros productos encajan en los estilo de vida de nuestros clientes”.

Més informacióBloc LG Espanya

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: