LG Optimus Pad, gairebé màgic

Compartir

Quan va arribar a l’oficina, vam quedar sorpresos de com tanta tecnologia podia quedar enmarcada en tan poc espai. L’LG Optimus Pad amb força igualtat de disseny respecte a altres tablets del mercat sorgeix de la imaginació de l’equip d’LG amb el 3D incorporat.

L’Optimus Pad és el primer tablet de la casa LG. Va ser presentat durant el Mobile World Congress 2011 de Barcelona i es rumoreja que aquest 2012 serà la renovació del tablet de la casa.

El seu tablet inclou la darrera versió del sistema operatiu Android 3.0 (Honeycomb) especialment feta per a tablets de la mà de Google. Amb ella, i tal com explica LG a la seva pàgina web oficial, podràs gaudir dels vídeos de Youtube, navegar per les pàgines preferides, les teves aplicacions del market… El seu doble processador farà que les cerques tinguin el doble de resposta en velocitat. Amb una pantalla tàctil d’alta sensibilitat de 8,9 polzades i l’efecte 3D per a grabació de videos i retratar qualsevol paisatge.

El que més hauríem de destacar d’un tablet d’ara hauria de ser alguna cosa que no tingués cap més, ja que tots tenen el mateix sistema operatiu (Android) i només poden millorar l’un de l’altre amb característiques incorporades dels seus creadors.
En aquest cas, LG ha creat el seu petit membre de 8,9 polzades amb la seva característica emblema de la casa, l’efecte 3D. Fer arribar aquest efecte a la mà de l’usuari quotidià ha estat per ells la seva tasca. Una tasca feta a la perfecció ja que sembla realment sorprenen com surt l’imatge de la pantalla sense incorporar cap tipus d’ullera a la vista de l’usuari final.

També s’ha de dir que LG ha polit el terminal de la millor manera possible. En incorporar un connector HDMI, fa possible l’efecte mirall amb qualsevol televisió adaptada. Tallant, però, si la televisió té la caracteristica o no del 3D. Molts companys han provat com funciona, i realment és espectacular la definició que incorpora el tablet amb la televisió.

 

A fons els seus detalls serien:

Càmera: 5 Mpx. posterior i 2 Mpx. davantera, grabació en 3D de vídeos i fotografies, autofocus, flash LED, càmera frontal

Connexió: Bluetooth, WiFi, Edge, GPRS, HSDPA, HSUPA, microUSB

Disseny: Negre, 243 x 149,4 x 12,8, pesa 630 grams

Pantalla: Tàctil de  8,9 polzades, capacitativa, efecte real 3D i gravació en 3D

Resolució de la pantalla: 1280 x 768

Sistema: Android 3.0 Honeycomb per a tablets

Processador: NVIDIA Tegra2 (T20) Coretex-A9 Dual-core 1GHz , 512 MB de RAM

Capacitat: 32GB de memòria interna

Complements: Radio,giroscopi, acceleròmetre, grabació en 3D

Bateria: 6400 mAh

Una de les contres més grans que hi he trobat és el carregador del tablet. LG, i tal com fa Apple per posar un exemple, ha creat un connector especific. Per a ells molt bé, però per a l’usuari fatal. Si estem parlant d’unificar el connector, per què les empreses són rebuscades creant connectors personals per a cada dispositiu? Serà que no anem en la mateixa direcció?

Esperem que en properes actualitzacions del dispositiu, com al Mobile World Congress 2012, puguem veure el terminal amb un connector universal com a la gran majoria de tablets i terminals.

Per acabar l’anàlisi del tablet LG Optimus Pad cal dir que LG ha treballat durament per a què el seu primer tablet en el mercat revolucionés l’ambient i tal com ha treballat, ha recollit els fruits. Qui no queda sorprés quant et diuen “si, LG té un terminal amb 3D i un TABLET!” Tothom fa un “!UAU! de veritat?

Quan el proves per primera vegada, dóna una sensació rara a la vista, però un cop t’has acostumat a ell no vols res més de la casa. Simplement gaudir de la teva joguina.

Dic gairebé màgic perquè qualsevol terminal o tablet de la casa de Google amb Android Honeycomb o qualsevol variant de la branca de Google li manca el que estem veient ara mateix. Que totes les empreses de desenvolupament d’aplicacions es centrin en el sistema operatiu en creixement. Que trenquin la passió per iOS que ara mateix està en un mercat estancat perquè no pot aportar més i més. I, a partir d’ara, aquest 2012 veurem un creixement increïble de qualsevol plataforma amb tablets Android al mercat. Ja ho veureu companys i companyes!

 

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: