LG presenta al CES un televisor amb marge d’1mm!!

Compartir

LG presenta al món la televisió més prima del moment. Una invenció de l’ésser humà. El televisor és la seva estrella al CES d’aquests dies, però de veritat encara no l’heu vist? mm de mida. Impressionant.

 

LG presenta al CES de las Vegas el nou televisor cinema 3D amb un marc de només 1 mm de grossor, creant un ambient més optim i confortable per visualitzar continguts en 3D. Imita les pantalles del cinema, per a que tinguis la mateixa qualitat al veure una pel·licula a casa.

El disseny va acompanyat d’unes noves ulleres per veure el 3D, molt més lleugeres (un 20% menys de pes), el que augmente segurament la comoditat de l’usuari.

Amb aquesta pantalla obra d’LG et sentiràs com el cinema. L’eliminació d’obstacles físics en la visió facilita i molt l’inmersió en la pel·licula 3D.

A més aquesta tecnologia aplicada als videojocs farà que et pensis que estàs dintre del joc. Mentrestant, el so 3D zoom generarà una sortida de so que es sincronitzarà amb la ubicació i el moviment dels diferents objectes de la pantalla, això farà que et separis del món real i entris en un somni.

Com sempre amb els televisors d’LG el monstre bé equipat amb la funció d’Smart TV, amb més de 1.200 aplicacions i molts serveis i continguts d’alta qualitat. I tot en 3D, amb un clic!


Més informació, bloc oficial d’LG
YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: