LG vol digitalitzar les nostres vides

Compartir

La filosofia que impulsa les seves creacions per als propers tres mesos es basa en tres punts: lliure i natural, lliure d’estrès, i amb unes experiències que deixin sense alè.

Interessant el resultat de la roda de premsa organitzada per LG aquest matí a primera hora (horari nord-americà de la costa oest) al CES de Las Vegas. I, més que pels productes, per la filosofia que ha explicat.

Wayne Park, president i CEO LG USA

Wayne Park, president i CEO LG USA

Probablement limitat per l’empenta de Samsung, l’altre gegant sud-coreà ha enfocat la part principal del seu negoci a una línia lleugerament diferent de la de la seva més directa rival, que posa especial èmfasi en un subconjunt de dispositius electrònics (smartphones, tablets, televisors), atacant el segment de la domòtica mitjançant la inclusió de connectivitat i interactivitat en diversos electrodomèstics d’ús comú.

Així, la gamma de llançaments d’LG per al 2013 inclou des de rentadores, rentavaixelles i frigorífics connectats, fins als esperables televisors i smartphones.

Tecnologia de control gestual mitjançant el dit per als seus smart TV's, exclusiva de LG

Tecnologia de control gestual mitjançant el dit per als seus smart TV’s, exclusiva de LG

Precisament aquest darrer dispositiu es converteix en l’epicentre per a controlar la nostra llar… sempre i quan la resta dels dispositius implicats sigui també LG, naturalment. I la interfície escollida per a interactuar és tant la Wi-Fi (xarxa domèstica) com la tecnologia NFC per contacte.

Streaming de videojocs del smartphone al televisor

Streaming de videojocs del smartphone al televisor

Aquesta filosofia de “vida digital” es resumeix en tres màximes que ha de complir: ha de ser lliure i natural, lliure d’estrès, i les experiències que ofereixi han de ser tan espectaculars que ens deixin sense alè. El resum d’aquests punts, en dues paraules per a LG: smart life (vida intel·ligent, referida a la qualitat de vida i facilitats que ens donen els dispositius electrònics).

Un resum visual de la filosofia de connectivitat i interactivitat entre dispositius de LG

Un resum visual de la filosofia de connectivitat i interactivitat entre dispositius de LG

Entre les novetats més destacades que ha presentat la sud-coreana, el control gestual amb el dit, exclusiu dels seus televisors que també es poden fer anar amb la veu. I, en algun moment sense especificar de l’any, LG inclourà tecnologia de reconeixement de veu natural, de manera que ja no haguem de “parlar més com un robot”, segons ha explicat Skott Ahn, President i CTO de l’empresa.

I un avançament: sembla que al proper Mobile World Congress hi haurà allau de smartphones de la companyia. Ja ens han avançat que amb diverses mides de pantalla.

 

Copyright (c) 2013 www.imatica.org
Tots els drets reservats. Es permet la lliure reproducció del titular de la notícia, així com la citació de la URL dins del servidor www.imatica.org sota qualsevol circumstància, però sense reproduir total o parcialment cap altra part del text sense l’autorització explícita per part de l’autor o el mitjà

Guillem Alsina
Etiquetes: