LG vol equipar-te a tu i a la teva llar

Compartir

El fabricant sud-coreà ha presentat en aquest CES una completa gamma de dispositius tant en l’àmbit mòbil personal com en domòtica.

Un moment de la presentació d'LG

Un moment de la presentació d'LG

 

La presentació d’LG ha pivotat principalment sobre tres eixos: 3D, interconnectivitat de dispositius, i intel·ligència.

El fabricant sud-coreà ha presentat els primers televisors que conjuguen visualització 3D amb capacitats smart avançades, malgrat que no funcionen amb la plataforma Google TV, si no probablement amb alguna plataforma pròpia de la companyia -tot i que també ha presentat un altre televisor amb el sistema de la companyia del cercador-. LG sembla que vol oferir els televisors més grans (55, 60 i 72 polzades) amb aquestes capacitats avançades, i amb una qualitat i nitidesa d’imatge sense pal·liatius.

Però els televisors són només una peça més del trencaclosques tecnològic en què la companyia vol convertir el nostre dia a dia.

També s’ha fet una repassada a les tecnologies de domòtica que, interconnectades, ens permetran transferir dades entre els diferents dispositius de la casa (incloent els televisors) i els nostres dispositius mòbils. Òbviament, això comporta el naixement de tot un ecosistema d’apps i oportunitats per als desenvolupadors.

El comandament Magic Remote, presentat l’any passat, es renova suportant control vocal i gestual.

També destaca la presentació del xipset L9 específic per a televisors i que ofereix suport per a xips multicore.

Les novetats en dispositius mòbils han estat monopolitzades pels smartphones, res de tablets. A més de referir el terminal virtualitzat del què ja us en vam parlar ahir, LG ha presentat en aquest CES el seu primer aparell amb pantalla de tipus AM AMOLED HD, que ofereix uns colors realistes a més de la nitidesa habitual en aquestes pantalles.

Si volguéssim resumir tota la presentació d’LG d’una manera breu, ho tindríem fàcil: el que vol la multinacional sud-coreana és tenir presència en tots i cadascun dels aspectes de les nostres vides quotidianes en els quals entren en joc les noves tecnologies, desenvolupant un aparell per cobrir aquestes necessitats i fent que tots els seus invents “parlin” entre ells.

 

Copyright (c) 2012 www.imatica.org
Tots els drets reservats. Es permet la lliure reproducció del titular de la notícia, així com la citació de la URL dins del servidor www.imatica.org sota qualsevol circumstància, però sense reproduir total o parcialment cap altra part del text sense l’autorització explícita per part de l’autor o el mitjà

Guillem Alsina
Etiquetes: