Libon ja està disponible per a Android

Compartir

L’operadora Orange aposta decididament per aquest sistema de missatgeria instantània, disponible també per a iOS.

orange_logo

NOTA DE PREMSA ORANGE VALLÉE

Madrid, 18 d’abril de 2013 – Orange Vallée anuncia la disponibilitat de la seva aplicació de comunicació “Libon” per a Android. Libon ja es pot descarregar de manera gratuïta a Google Play i oferirà trucades gratuïtes, missatgeria instantània i una bústia de veu visual i personalitzable, tant per a usuaris d’Android com d’iOS.

Aquest llançament respon a la forta demanda per part dels usuaris de dispositius Android. La nova versió permetrà connectar les plataformes iOS i Android, així com els seus usuaris, facilitant un contacte més senzill i proper entre amics i familiars en qualsevol dels 100 països on es troba disponible.

Després d’un primer llançament de l’aplicació per a iOS, la disponibilitat de Libon per a Android era quelcom totalment necessari. El nombre de smartphones Android ja ha superat a iOS en la guerra dels sistemes operatius, per això, estem molt satisfets de poder oferir, per fi, aquesta app als milers d’usuaris que ens l’havien demanat durant els darrers quatre mesos”, comenta Giles Corbett, director de Libon. “Això és només el principi d’aquesta nova versió per a Android, ja que en les properes setmanes anunciarem noves funcionalitats. Estem totalment compromesos per fer de Libon l’aplicació de comunicació més completa del moment per a sistemes operatius iOS i Android”.

Amb aquest llançament, els usuaris de Libon podran gaudir de totes aquestes funcionalitats:

Trucades gratuïtes

Amb Libon, els usuaris podran gaudir de trucades de veu d’alta qualitat completament gratuïtes entre usuaris Libon, allà on es trobin, bé sigui en el mateix país o a l’altra punta del món.

Per a utilitzar-la només és necessari descarregar-se Libon de manera gratuïta des de l’App Store o Google Play i començar a gaudir de les seves funcionalitats a través d’una connexió 3G o Wi-Fi.

Missatges gratuïts

La missatgeria instantània de Libon és tan fàcil d’usar com enviar un SMS.

Les converses no són només trucades

Per a cada contacte, Libon guarda les converses en un sol lloc. Pots veure els missatges, converses de xat, trucades i missatges de veu.

La millor bústia de veu visual per a Android

Si l’usuari està buscant una bon bústia de veu visual per al seu Smartphone Android, Libon és la millor opció per veure tots els missatges rebuts d’un sol cop d’ull i decidir els que es vol escoltar o en quin ordre. A més, si no és possible escoltar els missatges de veu perquè s’està ocupat, Libon convertix els missatges de veu en text*.

Una bústia de veu personalitzada: fes que els teus contactes se sentin especials

Oi que no parles de la mateixa manera amb la teva parella que amb la teva família o amb els teus amics o els teus clients? Per això, Libon permet classificar els contactes en grups, per a què cadascun senti un missatge de salutació de bústia de veu diferent. Disponible per a trucades amb Libon i GSM.

Mai perds res

Els contactes, converses, missatges… tot es desa i se sincronitza en el núvol de manera segura.

Disponible en anglès, francès i espanyol

Libon 2.2 per a iOS

Després del reeixit llançament de Libon per a iOS el novembre de 2012, Orange Vallée llança una nova actualització per als usuaris d’iPhone en la qual s’hi milloren el disseny, el rendiment de l’aplicació i noves funcionalitats clau com, per exemple, l’enviament de fotos i missatges de veu a través del xat Libon, notificació de “està escrivint” i una finestra de conversa amb una nova interfície. Totes aquestes novetats s’afegeixen a les ja conegudes característiques de la versió Libon 2.1, aplicació que permet als usuaris fer trucades gratuïtes, missatgeria instantània i crear missatges personalitzats per a la bústia de veu. A més, Libon 2.2 manté la senzillesa i la facilitat d’ús de l’anterior versió de l’aplicació.

Per a utilitzar Libon només és necessari descarregar-se Libon 2.2, ja sigui la versió gratuïta o la Premium, des de l’App Store i l’usuari podrà trucar a tots els seus contactes de Libon sense límit de temps. Tot el que necessita és disposar d’una connexió 3G o Wi-Fi.

A més, a finals d’enguany, Libon serà compatible amb Joyn per oferir serveis RCS (xat i xat grupal, transferència d’arxius i continguts compartits disponibles en tot moment), seguint així la posada en marxa se serveis RCS d’Orange Group a Europa. Amb Libon, Orange oferirà sens dubte el millor d’ambdós serveis: la interoperabilitat de Joyn amb les prestacions més avançades de Libon. Per a Orange, l’estàndard RCS integrat en telèfons mòbils i en les aplicacions descarregables és un factor clau per a la ràpida expansió d’aquest servei desenvolupat juntament amb la GSMA.

Més informació:

Consultar els dispositius compatibles amb Libon per a Android.

-Libon, tant per a iOS com per a Android, està disponible en espanyol, anglès, romanès, francès, eslovac i polonès.

Per veure un breu vídeo de Libon.

Lloc web

Facebook

Twitter

Imatges

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: