Linkedin adquireix Rapportive

Compartir

La famosa xarxa social professional adquireix una empresa de les mateixes característiques i activitats.

Linkedin, una de les xarxes socials enfocades als negocis i la que lidera el mercat en aquest segment, ha adquirit l’empresa de gestió de contactes Rapportive per un preu encara per determinar.

Confirmat per Rahul Vohra el qual va dir “Durant el nostre acord de partner amb Linkedin, els hem arribat a conèixer molt bé. Trobem una gran coincidència entre les nostres visions. Hem trobat un equip d’alt calibre i molt ben impulsat”.

Segons la descripció de la pàgina web Rapportive, aquesta t’ho ensenya tot sobre els teus contactes a la teva safata d’entrada. Pots veure immediatament quina gent se t’assembla, on son i el que fan. Pots establir una bona relació, esmentant els interessos compartits i fer créixer la teva xarxa mitjançant la connexió amb Linkedin, Twitter, Facebook i més. A més, podràs deixar constància de les teves impressions posteriors per mitjà de notes.

Rapportive va ser fundada fa dos anys per Rahul Vohra, Martin Kleppman i Sam Stokes i registra 20 milions de cerques al mes per mitjà dels seus sistemes.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: