LinkedIn presenta les seves Pàgines d’Universitats

Compartir

Les orienta a facilitar la descoberta d’oferta formativa a potencials alumnes.

Nota de premsa – Barcelona 19 d’agost de 2013 – LinkedIn, la xarxa professional més gran del món amb més de 225 milions d’usuaris a nivell global i més de 5 milions d’usuaris a Espanya, presenta avui les seves University Pages (pàgines d’universitats) per tal d’ajudar els joves a decidir-se per l’escola que els marcarà la resta de la seva vida professional.

Les pàgines d’universitats oferiran als estudiants tota la informació necessària per tal que es puguin decidir per una universitat i una carrera que s’ajustin als seus somnis i necessitats. Per a això, LinkedIn posa a la seva disposició una sèrie de consells:

  • Afegeix-te a la conversa: les pàgines d’universitats són un gran lloc per obtenir informació actualitzada sobre notícies i activitats de les mateixes escoles, fer preguntes, i participar tant amb la comunitat universitària com amb ex-alumnes.
  • Explora universitats a nivell global: Estàs interessat en estudiar a França? Comença buscant facultats a París. Després mira les carreres que t’interessen i busca quina universitat t’ajudarà a arribar fins allà. Connecta’t amb estudiants o alumnes d’aquestes escoles per tal que et donin la seva opinió abans de decidir-te.
  • Busca alumnes destacats: Quin tipus de professionals han sortit d’aquesta universitat? Des d’astronautes a executius, explora quins alumnes han fet grans coses des de la seva graduació.
  • Expandeix les teves oportunitats: Estàs buscant un postgrau o un canvi de carrera? Dóna un cop d’ull a la formació dels graduats en la teva carrera… et sorprendrà veure els diferents rumbs professionals que han pres. Mira on treballen, on viuen, què fan i quines aptituds i coneixements han adquirit al llarg del seu camí. Segur que et serveixen d’inspiració per veure tot el que encara pots arribar a aconseguir.
  • Construeix la teva xarxa professional: Converteix totes aquelles persones brillants, creatives i treballadores que coneixes (o que coneixeràs) en el campus en la teva xarxa professional.

Creiem que les pàgines d’universitats seran especialment útils per a tots aquells estudiants que es trobin ara mateix en l’encreuament d’haver de decidir a quina universitat anar”, explica LinkedIn. “Per tant, a partir del 12 de setembre, LinkedIn estarà disponible per als estudiants de l’escola secundària* que poden usar la xarxa professional per explorar les escoles a tot el món, ampliant enormement la seva comprensió sobre les carreres disponibles. A més, els oferirem la possibilitat d’obtenir un avantatge en la construcció d’una xarxa de familiars i amics per a ajudar a guiar-los en cada fita”.

Visita algunes de les 200 universitats que ja han adoptat la seva pàgina, entre elles INSEAD, New York University, University of California San Diego, Fundação Getúlio Vargas, University of Michigan, Villanova, Rochester Institute of Technology, University of Illinois, i moltes més que estan per arribar. Durant les properes setmanes, centenars d’altres universitats tindran accés a les University Pages. Pots obtenir més informació sobre tot el que LinkedIn pot oferir a nivell educatiu aquí.

Dóna un cop d’ull a aquest vídeo per veure alguns consells de LinkedIn per als estudiants.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: