LinkedIn s’integrarà amb la propera versió de Microsoft Office

Compartir

Ja no serà necessari usar components de programari independents, perquè Outlook inclourà compatibilitat per connectar-se al nostre perfil de la xarxa social professional.

Microsoft Office i LinkedIn

Quan surti al mercat a principis de l’any vinent (data sense confirmar però que sembla la més probable), Office 13 integrarà connectivitat amb la xarxa social LinkedIn, segons ha anunciat aquesta darrera empresa en el seu blog corporatiu.

A partir d’aquesta versió de la suite ofimàtica, ja no serà necessari descarregar un component de programari extra i instal·lar-lo manualment per poder accedir a les dades i contactes del nostre perfil de la xarxa social professional LinkedIn des de l’Outlook, si no que tal component de programari ja vindrà integrat amb l’organitzador personal, agenda i client de correu electrònic.

L’actual versió beta d’Office 2013 (disponible com a descàrrega) no inclou encara aquesta funcionalitat.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina
Etiquetes: