L’Internauta ja torna a volar, ara en solitari

Compartir

PodcastResponent a la demanda popular de continuïtat del veterà espai radiofònic, Vilaweb n’ha agafat les regnes i es continuarà produint i difonent ara exclusivament per podcast sota la mateixa batuta que fins ara, la de Vicent Partal.

Redacció – Després d’haver d’abandonar la graella de Catalunya Ràdio (i, pel que sembla, no pas per voluntat pròpia), el veterà espai radiofònic L’Internauta enceta una nova etapa, ara de la mà de Vilaweb i exclusivament en format podcast.

De fet, això no és cap sorpresa, car el mateix Vicent Partal (director i conductor del programa des de la mort de Jordi Vendrell el 2001) ja havia anunciat al seu bloc que aquest pas es duria a terme.

L’Internauta reneix, doncs, lluny de les ones hertzianes (però com bé deia Partal, tampoc li calen), de la mà de Vilaweb i amb una nova pàgina web pròpia que substitueix l’espai dedicat que el programa tenia fins ara dins el lloc web de Catalunya Ràdio.

Lectura recomanada”

Tal i com ens feien a l’escola a nosaltres mateixos amb les “lectures recomanades” de l’assignatura de literatura, nosaltres no podem deixar de recomanar als aficionats a les noves tecnologies i a tothom que vulgui estar al dia en aquest apassionant camp que evoluciona tan ràpidament, que escolti L’Internauta. És, en aquest cas, el nostre equivalent a la “lectura recomanada”.

Benvingut de nou, L’Internauta!

Copyleft 2010 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)