LittleTV, o com veure la televisió en el teu smartphone

Compartir

Aquesta app connecta amb l’emissió en streaming dels principals canals de televisió que emeten a l’Estat Espanyol.

Una instantània de LittleTV en funcionament

Una instantània de LittleTV en funcionament

Part del llistat de canals que LittleTV permet veure

Part del llistat de canals que LittleTV permet veure

El nostre smartphone s’ha convertit en una eina que ens acompanya allà on anem, i que ens serveix per estar comunicats, informats, i també per a l’oci digital. A mig camí entre aquestes dues últimes finalitats es troba LittleTV, una aplicació que permet sintonitzar en els nostres terminals els streams que les cadenes televisives ‘convencionals’ emeten a través d’Internet.

Aquests streams són públics i es poden veure en cadascuna de les pàgines de les diferents cadenes que consten a l’app, per la qual cosa no es proporciona accés a cap mena de contingut protegit, de pagament o violant els drets de copyright o propietat intel·lectual.

És més, en estar l’emissió per Internet subjecta a la impossibilitat de difondre un determinat contingut (normalment pel·lícules o sèries que no són de producció pròpia si no adquirits a tercers), en alguns moments ens podem trobar amb què l’emissió en algun dels canals no es rep. Això pot ser degut a una fallada tècnica en l’emissió del mateix o, precisament, a un moment en què per TDT s’està emetent una pel·lícula i, a Internet, el stream només mostra una pantalla en negre o un rètol informant que no es pot veure aquest contingut en línia.

El ventall de cadenes comprèn des de les generalistes de cobertura estatal fins a les cadenes autonòmiques com TV3, passant pels canals temàtics com Teledeporte (dedicat exclusivament al món de l’esport en totes les seves accepcions).

LittleTV, de moment només disponible per a Windows Phone, pot ser descarregada gratuïtament.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

Guillem Alsina
Etiquetes: