Live.com també està allotjat en Linux

Compartir

El mateix investigador que ens va revelar que el hosting dels servidors del nou cercador de Microsoft es troba sota Linux, també ens ha indicat que la mateixa situació es reprodueix amb els de Live.com.

Guillem Alsina (guillem@imatica.org) – Si amb anterioritat ja havíem informat que els servidors del nou cercador de Microsoft amb el que pensa competir contra el totpoderós Google i que de moment rep el nom en clau de Kumo, es troben allotjats en servidors GNU/Linux, ara encara ens sorprèn més la revelació de què Live.com també opera gràcies al sistema del pingüí.

El descobridor d’aquest fet ha estat, com en el cas anterior, el meu bon amic Rafa Martín, que ha publicat en el seu bloc la corresponent notícia amb un enllaç a les eines de Netcraft que permeten analitzar la resposta del servidor a les peticions que se li realitzen, informant del sistema operatiu amb el qual treballa.

Sorprenent, doncs, aquesta revelació de la què, a més, en Rafa no ha trobat cap altra pista a Internet. Podríem trobar-nos davant d’una exclusiva mundial?

Des d’aquestes ratlles només em resta felicitar en Rafa pel seu encert i la generositat de compartir aquesta notícia amb nosaltres.

Copyleft 2009 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Actualització amb nova informació 

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)