Lleida.net, pionera en el control patern d’Internet via SMS

Compartir

CibersocietatDanba i Lleida.net s’alien per alertar als pares del mal ús que facin els seus fills d’Internet. Gràcies a aquesta aliança, els serveis de Danba s’estendran a nivell mundial a un gran nombre de països com els EE.UU., Regne Unit, Alemanya, Perú, Xile, França i Argentina entre els primers. L’excés d’ús de les xarxes socials, l’accés a pàgines pornogràfiques i a pàgines d’apostes online són les alertes que més arriben als pares.

Agències – Danba, el primer servei per a pares que informa de l’ús d’Internet per part dels menors, que compta amb un sistema d’alertes via SMS per a usos indeguts de la xarxa, i l’operadora de SMS Lleida.net, s’alien per ajudar les famílies a protegir i educar els seus fills en el correcte ús d’Internet, creant el primer servei d’abast mundial per al control patern d’Internet per alertes de SMS.

L’extensa xarxa de comunicació mundial de l’operadora de SMS, Lleida.net, que abasta més de 200 països en els 5 continents, es posa al servei de l’empresa Danba per tal que tots els pares, siguin on siguin, es puguin beneficiar d’aquesta eina virtual de control patern d’Internet.

De manera gradual, Danba i Lleida.net, aniran implantant aquesta eina virtual per als pares, fora d’Espanya. S’ha començat ja per Llatinoamèrica (Perú, Xile i Argentina, seran els primers), Europa (Regne Unit, Alemanya, França i Itàlia) i els EE.UU.

Danba és l’únic control patern que ofereix un seguiment total de la navegació realitzada a Internet, recolzat per un sistema d’avisos per SMS en temps real. El 97% dels menors espanyols navega per Internet sense cap filtre, el control de l’accés a Internet per part dels pares és totalment necessari per tal d’evitar problemes amb els nostres fills, aconsellen des de Danba.

L’eina de Danba no prohibeix l’accés a cap tipus de pàgina web, els menors poden accedir a qualsevol mena de contingut, però sota el coneixement dels pares, que permet conèixer millor als fills i educar-los en un ús més correcte de la Xarxa.

Opcionalment els usuaris de Danba podran bloquejar l’accés a pàgines no recomanades, en aquest cas els menors no podran accedir a aquestes, però seguint la filosofia Danba rebran un avís per SMS de l’intent d’accés.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)