Llibertat sota fiança del fundador de Megaupload

Compartir

Un tribunal neozelandès deixa en llibertat el fundador de Megaupload un mes i mig després de la seva detenció.

Kim Schmitz-Dotcom

Kim Schmitz-Dotcom

Des que el passat 20 de gener, quan l’FBI va detenir el fundador de Megaupload i altres executius, no n’hem sabut gaire res més.

Fa amb prou feines unes setmanes, Mathias Ortmann -cofundador de Megaupload- sortia en llibertat condicional amb 17 condicions sota el braç, una d’ella li prohibia connectar-se a Internet.

Ara, un mes i mig després de la detenció Kim Schmitz o Kim Dotcom, l’han deixat en llibertat sota fiança, li han posat la condició de no poder connectar-se a Internet, no allunyar-se mes de 80km de la seva residència i dur un polsera electrònica que en tot moment informarà dels seus moviments.

D’altra banda, després de l’alliberament sota fiança de Kim Dotcom, els Estats Units demanen l’extradició juntament amb 3 executius de la companyia per a jutjar-los pels delictes de pirateria informàtica, crim organitzat i blanqueig de diners, ja que consideren que Megaupload ha provocat unes pèrdues de 500 milions de dòlars (377 milions d’euros) a les indústries musicals i cinematogràfiques.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: