Logitech compra TT Design Labs

Compartir

La marca suïssa busca amb aquesta compra aprofundir més en els accessoris per a smartphones.

TT Design Labs és una empresa creada per Derek Tarnow i Zahra Tashakorinia, ambdós creadors dels accessoris JustMoun i TidyTilt. Arran de l’èxit d’aquestes fundes per a iPhone, Logitech ha decidit adquirir l’empresa i llançar aquests productes sota el seu propi nom.

D’aquesta manera, la marca suïssa es distanciarà dels seus accessoris per a PC que tant d’èxit tenen i se centrarà més cap a un mercat el futur del qual és més que brillant segons tots els analistes, el dels accessoris per a dispositius mòbils.

De moment es desconeixen els termes financers d’aquesta operació, però el que si que es coneix és que Derek Tarnow treballarà com a dissenyador a temps complet per a Logitech mentre que Zahra Tashakorinia ho farà en el departament de consultoria.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: