Madrid (Espanya) pionera en oferir accés a Internet als passatgers de taxis

Compartir

CibersocietatLa capital espanyola ha estat la triada per l’empresa alemanya Medion per a la celebració de la prova pilot que permetrà als passatgers de taxis accedir al seu correu electrònic, geoposicionar-se o xatejar mentre realitzen el recorregut.

Redacció – Que Internet està cada dia més present en el nostre dia a dia, d’això no en dubta ningú, i que el tan desitjat always on (sempre connectat) està cada cop més a prop tot i que encara ho veiem lluny, tampoc ho posen molts en dubte. I com a mostra, un botó: des de ja, qui agafi un taxi a Madrid (Espanya) es pot trobar amb què a més de preguntar-li per la seva destinació, l’interroguin també sobre si voldrà connectar-se a Internet durant el recorregut.

Els taxistes de Madrid, amb els netbooks que han de facilitar l'accés a Internet des dels seus vehicles 

La responsable d’aquest nou servei, que s’ha muntat en alguns taxis de la capital espanyola, és el fabricant germànic Medion, conegut per la seva vinculació amb la cadena de botigues d’electrònica Media Markt, malgrat que podem trobar els seus productes en molts altres establiments (inclosos els prestigiosos i luxosos magatzems Harrod’s de Londres). Els passatgers podran connectar-se a la Xarxa de xarxes gràcies a netbooks de la companyia alemanya muntats en els vehicles, als quals se’ls ha connectat un mòdem USB per a l’accés a la Xarxa de xarxes. El cost per al viatger serà nul.

Amb la iniciativa, Medion busca avaluar com reaccionen els usuaris en disposar de connectivitat a Internet en els mitjans de transport públics, el què els indicaria si sortiria rendible posar a disposició dels passatgers accés a la Xarxa en autobusos urbans, trens o metro. Aquesta iniciativa té data de caducitat, i un cop conclosa, la companyia germànica donarà a conèixer els resultats obtinguts.

Copyleft 2009 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)