MariaDB s’uneix amb SkySQL

Compartir

Amb l’operació, MariaDB no deixarà de ser un producte obert i lliure, ha tranquil·litzat el seu fundador.

Michael ‘Monty’ Widenius, fundador de MySQL, va deixar enrere Sun quan aquesta fou adquirida per Oracle, i va crear MariaDB. Doncs bé, ara MariaDB s’uneix amb la base de dades SkySQL.

Sota el nom de SkySQL, la nova companyia tindrà com a objectiu “desenvolupar MariaDB en una base de dades opensource realment interoperable” i “NewSQL” (aquest darrer terme es refereix a bases de dades SQL que tracten de tenir el rendiment de les bases de dades NoSQL però que continuen comptant amb transaccions i mantenen les garanties ACID).

En paraules del mateix Michael Widenius “Puc assegurar que el projecte MariaDB continuarà sent de codi lliure, tant l’empresa com els usuaris de MySQL i MariaDB es beneficiaran dels productes i suport de SkySQL”.

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: