Mark Shuttleworth dóna la benvinguda a systemd

Compartir

El fundador de Canonical i Ubuntu aclareix qualsevol dubte sobre quin serà el moviment de la seva empresa i distribució respecte al nou sistema d’arrencada escollit per Debian.

En una entrada del seu blog titulada ‘Losing graciously‘ (literalment, ‘Perdent graciosament’ tot i que ho podríem adaptar com a ‘Saber perdre’), el fundador de Canonical i la distribució GNU/Linux Ubuntu (a dia d’avui una de les més famoses de l’ecosistema del pingüí) posa punt i final a la polèmica sobre la forma d’inicialitzar el sistema operatiu Debian, en la qual ha estat escollit systemd sobre Upstart.

Aquest darrer era l’aposta d’Ubuntu que, de fet, ha estat funcionant per al sistema de Canonical des de fa unes quantes edicions.

Després d’haver estat elegit pel comitè tècnic de Debian el sistema systemd, Ubuntu (que no deixa d’estar basada al seu torn en Debian) ha hagut d’optar entre continuar amb Upstart o migrar a systemd, anunciant Shuttleworth que es passarà a aquesta darrera opció, a la qual els enginyers de Canonical adaptaran la seva distribució per tal que ofereixi el màxim rendiment amb el nou sistema d’arrencada.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: