Mark Zuckerberg admet que Facebook es troba “davant d’un gran repte”

Compartir

El fundador de la famosa xarxa social i propietari del 51% de les accions del colós Facebook, parla públicament sobre la desfeta que ha patit la cotització en el Nasdaq de la seva companyia des del precís moment en què va sortir a la borsa.

En el marc de la TechCrunch Disrupt, conferència organitzada per la famosa publicació en línia dedicada a les noves tecnologies, ha parlat Mark Zuckerberg, fundador i CEO de Facebook, l’empresa que es troba darrera de la famosa xarxa social homònima. El tema candent i que Zuck (com se’l coneix popularment) no va esquivar no podia ser altre que l’enfonsament de les accions de la companyia des de la seva sortida a borsa.

Al respecte, Zuckerberg ho va qualificar com un repte, al·ludint que ara l’equip que dirigeix ha de demostrar que pot fer grans coses. Zuck també va dir que el futur de la companyia està en els mòbils, deixant a entendre que l’empresa ara guanya diners amb ells (mitjançant publicitat en el seu client). La manca de confiança dels inversors en aquest particular de la xarxa social és un dels motius que han estat esgrimits per justificar la baixada en la cotització de les seves accions al Nasdaq.

També sobre els anuncis en el seu client mòbil, el CEO de Facebook va dir que havien d’estar més integrats amb la plataforma.

La reacció de la borsa a aquestes declaracions ha estat la d’una tímida pujada de la cotització de Facebook.

No hi ha smartphone de la companyia

Preguntat sobre els constants rumors d’un futur “Facebook phone”, Zuckerberg va negar que aquest sigui un moviment que vagi a dur a terme l’empresa, ja que no li aportaria res i desviaria la seva atenció del que és el seu core business, la xarxa social.

Zuck desactiva així uns rumors que s’han anat fent insistents al llarg dels darrers mesos, malgrat que Facebook no és l’única empresa a la qual s’ha vinculat amb un futur llançament d’aquest tipus: també Amazon fou en el seu moment protagonista de la mateixa mena de rumorologia.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina
Etiquetes: