Mark Zuckerberg, primera estrella mediàtica del MWC

Compartir

És probable que el fundador i CEO de Facebook realitzi algun anunci d’importància en la keynote que celebrarà durant la jornada inaugural.

Mark Zuckerberg, creador de Facebook. Imatge cortesia de Robert Scoble a Flickr sota llicència Creative Commons

Mark Zuckerberg, creador de Facebook. Imatge cortesia de Robert Scoble a Flickr sota llicència Creative Commons

La GSMA ha confirmat els primers ponents estrella per al Mobile World Congress d’aquest any: es tracta de Virginia Rometty, President, Directora General i CEO d’IBM, així com Mark Zuckerberg, fundador, President i CEO de Facebook.

Sense cap mena de dubte, i sense menysprear a ningú, gairebé tota l’atenció mediàtica serà monopolitzada pel jove ‘Zuck’, i no pocs mitjans generalistes (i, per tant amb més interès per simplificar la informació que ofereixen per fer-la assequible a tots els públics) han donat únicament el seu nom en els titulars.

El paper que l’organització ha reservat Zuckerberg és el d’estrella, i per això s’ha agendat la seva keynote per al dia 24 -data d’inauguració oficial del congrés- a les 18:00 hora de Barcelona, ​​un dia i hora reservat als ponents estrella en cada edició. Rometty es veurà “relegada” al dimecres dia 26 a la tarda, penúltim dia de fira i data en què una part de la premsa especialitzada ja abandona l’esdeveniment.

Aquest passat mes de novembre Facebook va esdevenir la primera xarxa social en associar-se a la GSMA, entitat que agrupa les operadores de telefonia i empreses que treballen en l’àmbit de la mobilitat. La de Mark Zuckerberg es va convertir en la primera xarxa social a adscriure’s a la GSMA.

És habitual que els convidats estrella que protagonitzen la keynote d’obertura del Mobile World Congress realitzin algun anunci d’especial interès durant la seva conferència, és probable que també a petició de la GSMA per prestigiar l’esdeveniment. Per tant, podem preparar-nos per a algun anunci important respecte a Facebook per part de Zuckerberg.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

Guillem Alsina
Etiquetes: